Oppegård løper for brystkreft 2023

Vi ønsker velkommen til løpet som er med på å redde liv! Hver år får ca. 3500 kvinner beskjed om at de har brystkreft, og vi vet at forskning er avgjørende for best mulig livreddende og livsforlengende behandling. Rosa sløyfe-løpet er svært viktig i denne sammenheng. Vi går eller løper, og legger opp til 3 km og 5 km løype, med oppstart ved Tufteparken, Østre Greverud kunstgress. Vi håper flest mulig sprer ordet, melder seg på (uavhengig av hvor du bor), blir med på å lage en skikkelig løpefest og støtter en viktig sak! Vi møtes til felles oppvarming og informasjon kl. 17.15, før løpet igangsettes.

Det vil bli kafe, med mulighet for å varme seg og mingle litt på Klubbhuset etter løpet. Bakeriet Liten Bit, sponser cookies som selges. Meny Greverud sponser blant annet kaffe og te. All inntekt går til Rosa sløyfe aksjonen. 

Det er mulig å melde seg på helt frem til løpsdagen. Ved påmeldinger etter 15.september vil startpakke bli sendt hjem til deltakeren, og medalje må medbringes og leveres til arrangør. Husk å melde deg på slik at du rekker å få dette sendt hjem i posten!

Deltakere kommer til å få mail med informasjon om henting av startnummer og praktiske detaljer om gjennomføring av løpet. I tillegg bruker vi https://fb.me/e/UZlU411u gruppen på Facebook til informasjon. Vi håper du melder deg på, og deler med venner og bekjente!

Velkommen!

Dato

2023 12 okt
Utløpt!

Tid

17:15 - 18:30

Pris

300.00 NOK

Sted

Kongeveien 291
Kongeveien 291

Arrangør

Susan Wiggen
Telefon
95492303
E-post
susan.lalic@yahoo.no

Arrangementsdeltakere

QR-kode