Rosa sløyfe løp Botnemarka 1.oktober 2023

Bli med å støtte kreftforeningen ved å melde deg på årets Ildsjelløp i Botnemarka. Bruk koden UNG for rabatt for barn opptil 18 år.
Rosa sløyfe-løpet ønsker for åttende året å skape økt oppmerksomhet rundt brystkreftsaken, og inntektene går til Rosa sløyfe-aksjonen og deres forskning på brystkreft.
 
Dette er et ildsjelløp, det betyr at Kreftforeningen er ikke tilstede, men arrangeres av meg. Hvis du melder deg på før 15.september, får jeg startnummeret ditt og medalje til deg, hvis du melder deg på etter denne datoen, vil du få tilsendt hjem i posten. Erfaring fra i fjor, er at de som var sent ute å melde seg på, ikke fikk medalje etc fordi det ble tomt.
 
Meld deg på og møt opp på parkeringsplassen ved Botnestua kl.12.30. Vi løper, jogger, går eller det som passer oss innover Botnemarka før vi snur og går tilbake. Det er flere distanser å velge i. Løpet starter kl.13, så møt opp i god tid! Vi avslutter 16.00.
Det blir salg av armbånd og kake!
 
Løpet arrangeres av Kreftforeningen i flere store byer. I tillegg kan man delta virtuelt eller i et lokalt ildsjelløp slik dette er.
Uansett om du går eller løper, er du med og støtter en god sak. Rosa sløyfe-løpet er en unik opplevelse hvor vi sammen bidrar til å hjelpe andre.
 
Sjekk facebook for arrangementet, her vil det komme oppdatert info etterhvert: https://fb.me/e/FzM1n9Ja
 
 

Dato

2023 01 okt
Utløpt!

Tid

13:00 - 18:00

Pris

300.00 NOK

Sted

Trymsvei 20
Trymsvei 20

Arrangør

Annette Frey Larsen
Telefon
40069291
E-post
annettefrey@gmail.com

Arrangementsdeltakere

QR-kode