Rosa sløyfe-løp Lødingen

            ? LØRDAG 7. OKTOBER ?

Vi møtes på Nes og starter fra garasjene nede på fortet kl 17.00! Det vil være merket med rosa ballonger ved 1.5 km, så de som skal gå 3 km snur her og går tilbake. For de som ønsker å gå 6 km, er runden rundt Nes 5.5, så det blir jo nesten? Man kan springe, jogge, gå, eller rusle. Akkurat det som passer best?

Startnummer får dere ved oppmøte (nummer+medaljer får jeg tilsendt når dere melder dere opp via dette arrangementet)

Det er ikke sånn at man må kle seg i rosa, men de som vil, kan gjerne gjøre det, for å farve arrangementet litt ?

For de som ønsker å piffe opp arr enda mer med å kle seg ut, blir det flotte premier for beste “kostymer” utdelt på Lødingen Brygge etter løpet. Det blir også trekkt flotte premier bland gutta som blir med!

? ? ROSA SLØYFE-FEST ? ?

Vi har vært så heldig at Lødingen Brygge lar oss få ha lukket arrangement etter løpet, hvor vi har anledning og kose oss sammen lørdags kvelden frem til kl 01.00 ??

Vi drar rett ned på “Brygga” etter løpet. Her blir det servering av YX-pizza m salat fra kl 19.00 for de som ønsker å spise. Egen påmelding til pizza-bufeen kommer etter hvert her ( kr 150,-) De som ikke kler seg ut, må veldig gjerne stille i rosa klær på Rosa sløyfe-festen. Kanskje blir det noen premier og hente her også ?

Dato

2023 07 okt
Utløpt!

Tid

17:00 - 18:00

Pris

300.00 NOK

Sted

Nes
Lodingen, Norway

Arrangør

Rita Pettersen Tolnes
Telefon
97755452
E-post
ritpet@online.no

Arrangementsdeltakere

Vær

Partly cloudy
Partly cloudy
4 °C
Vind: 15Km/t
Luftfuktighet: 65 %
Føles som: 4 °C
QR-kode