WIMA BUSKERUD RIDES FOR ROSA SLØYFE

WIMA Buskerud kjører kolonne for Rosa Sløyfe. Vi starter på Bragernes Torg i Drammen, kjører mot Hokksund, tar en stopp ved hoppbakken i Vikersund og ender på TYRISTRAND hos Eva. Ruten er på ca 1,5 time. Der blir vi servert kaffe, boller og rosa saft. Rute blir også kunngjort på WIMA,s Facebook side. Meld dere på og bli med på årets viktigste kolonne. 

Dette blir gøy, det blir blues musikk og moro. Still opp og bli med denne dagen til inntekt for ROSA SLØYFE.

Meld dere på damer og menn. Alle kan bli med. Ta med menn og barn, besteforeldre o.s.v. Kan de/du ikke kjøre så møt direkte i Fredheimveien 18 på TYRISTRAND kl 14.00. Her stiller også Jon Inge Dieset med rosa telt og rosa traktor, samt det blir blues musikk ved Packet of Three som er en akustisk gitartrio fra Eidsfoss med bred spillerfaring i forskjellige stilarter som bl.a. country og blues. 
Voksne som barn som løper/går/sitter i vogn 100m og som er påmeldt via linken får startnummer og medalje. Det bli boller, saft og medalje ved målgang. VIKTIG for medalje og startnummer MÅ man være påmeldt og betalt. Dette gjelder ALLE, liten som stor. Alt går direkte til ROSA SLØYFE .
Mer om arr: https://facebook.com/events/s/wima-buskerud-rosa-sl%C3%B8yfe/634999661675248/

 

Dato

2023 23 sep
Utløpt!

Tid

12:00 - 18:00

Pris

300.00 NOK

Sted

Bragernes torg, Drammen
Bragernes torg, Drammen

Arrangør

Heidi Røed
Telefon
48991998
E-post
heidi.roed@hotmail.no

Arrangementsdeltakere

QR-kode